COCKTAILWORKSHOP @ MR. FINCH

Al jaren is Mr. Finch een gewilde plek om een cocktailworkshop te boeken als onderdeel van  een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenweekend.

Je kan al een workshop boeken vanaf 6 personen.  De maximale groepsgrootte voor workshop in Mr. Finch is 30 personen. Voor gezelschappen van 30 tot 80 personen kunnen ook op locatie een workshop verzorgen. We werken samen met meerdere locaties in Utrecht maar zijn ook in de gelegenheid om bijvoorbeeld op je eigen locatie een workshop te verzorgen.

Een workshop duurt ongeveer 90-120  minuten (afhankelijk van het gezelschap) en in die tijd leer je de 3 cocktails maken die in het gekozen arrangement zitten. We leggen je in vogelvlucht de geschiedenis van de betreffende cocktail uit en helpen je uiteraard waar nodig met de bereiding ervan. In overleg kunnen we ook een ‘custom made’ workshop voorbereiden. Je vindt de arrangementen iets verderop op deze pagina.

We kunnen op vrijwel alle dagen een cocktailworkshop verzorgen in Mr. Finch, maar in verband met de doorgaans druk bezochte weekeinden en diner tijden kunnen deze niet later aanvangen dan 16:30 uur.

Je kan al een workshop boeken vanaf 37,50 per persoon. Voor workshops op locatie brengen we graag een vrijblijvende offerte uit.

COCKTAILWORKSHOP & diner

Wil je na afloop van je workshop dineren? Dat kan dat uiteraard.  Tot en met 8 personen kun je in Mr. Finch  a-la-carte (shared) dineren. Voor grotere gezelschappen tot en met 20 personen hebben we een groepsmenu samengesteld. We nemen graag de mogelijkheden met je door.

RESERVEREN?

Stuur ons een email naar info@mr-finch.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. In het weekend beantwoorden we doorgaans geen email.

OPEN COCKTAILWORKSHOP

€ 39,50 p.p. | duur: 2,5 uur

Een reguliere workshop boeken kan al vanaf 6 personen, maar voor kleinere gezelschappen organiseren we bijna maandelijks een ‘open workshop’. Dit is altijd op een zondagmiddag van 14:00 tot 16:30 uur. Je krijgt altijd een welkomstdrankje en de workshop bestaat uit 3 cocktails. Tussen de cocktails serveren we tevens wat barfood. De eerstvolgende data

Zondag 28 juli: It’s a GIN thing

Op zondag 28 juli houden we de eerstvolgende Open Cocktailworkshop. Deze keer duiken we in de wereld van gin. We ontvangen je met een welkomstdrankje en vervolgens leggen we je aan de hand vermakelijke anekdotes de  ontstaansgeschiedenis en ontwikkeling van gin uit. Uiteraard leggen we ook uit welke soorten gin er zijn en gaan jullie aan de slag met 3 recepturen: Raspberry & Lemongrass Collins, Bees Knees en een Singapore Sling; heerlijk zomerse drankjes dus.

Wil je reserveren voor de open workshop op 28 juli? Klik dan hier

GIRLS NIGHT OUT COCKTAILWORKSHOP

€ 37,50 p.p. | duur: 1,5-2 uur

Dit is onze meest geboekte workshop. Zoals de naam al zegt behandelen we tijdens deze workshop 3 echte ‘Ladies Drinks’. Ideaal voor een vriendinnen-uitje of vrijgezellenfeest.

De cocktails die jullie gaan maken zijn: Cosmopolitan, (Fruit) Mojito en Pornstar Martini. We kunnen al deze cocktails  op verzoek ook alcoholvrij maken.

MODERN CLASSICS COCKTAILWORKSHOP

€ 37,50 p.p. | duur: 1,5-2 uur

Tijdens deze cocktailworkshop behandelen we drie cocktails die tot de moderne klassiekers worden gerekend: allen zijn na circa 1980 bedacht en we leggen je graag uit waarom deze cocktails wereldwijd zo succesvol zijn.

De cocktails in dit arrangement zijn: Gin Basil Smash, Disaronno Sour en de Espresso Martini.

We kunnen al deze cocktails  op verzoek ook alcoholvrij maken.

MR. FINCH’S SIGNATURES COCKTAILWORKSHOP

€ 37,50 p.p. | duur: 1,5-2 uur

Wil je een workshop waarin we drie van onze eigen creaties leren maken? Dan moet je deze workshop hebben. Deze cocktails kun je namelijk nergens anders krijgen.

De cocktails in dit arrangement zijn: Coco Verde, The Pearfect Storm en Zuurpruimpje.

We kunnen deze cocktails  helaas niet alcoholvrij maken, maar kunnen op verzoek wel andere non-alcohol cocktails maken.

RUM BASICS COCKTAILWORKSHOP

€ 39,50 p.p. | duur: 1,5-2 uur

Voor veel bartenders is rum een geliefde drank om mee te werken. Niet voor niets zijn er talloze klassiekers die met deze veelzijdige drank gemaakt worden. 

Jullie gaan de volgende cocktails maken: Rum Old Fashioned, Daiquiri en Mai Tai.

We kunnen deze cocktails  helaas niet alcoholvrij maken, maar kunnen op verzoek wel andere non-alcohol cocktails maken.

BOURBON BASICS COCKTAILWORKSHOP

€ 39,50 p.p. | duur: 1,5-2 uur

De cocktail is ontstaan in de Verenigde Staten. Geen wonder dat Amerikaanse whiskey (bourbon/rye) nog steeds zo populair is.

We behandelen de volgende cocktails: Old Fashioned, Paper Plane en Whiskey Sour.

We kunnen deze cocktails  helaas niet alcoholvrij maken, maar kunnen op verzoek wel andere non-alcohol cocktails maken.

TAILOR MADE COCKTAILWORKSHOP

vanaf € 37,50 p.p. | duur: 1,5-2 uur

Wil je zelf 3 cocktails aandragen die je graag in de workshop zou willen hebben? Laat ons weten welke cocktails je zou willen doen en we laten je zo snel mogelijk weten of dat mogelijk is en wat de prijs van de workshop zal zijn.

OPENING hours

monday – wednesday from 17:00 hrs
Thursday – sunday from 16:00 hrs

Contact / BOOKING

Phone 06-17170873 (during opening hours)

or use the green whatsapp button on this page (24/7)

Mail: info@mr-finch.nl

Address DRIEHARINGSTRAAT 5, UTRECHT